A legszebb új termékek az Expo West -től

Hello! A Natural Products Expo még az Anaheim Kongresszusi Központban is jelentős. Ez a világ legnagyobb természetes, ökológiai és egészséges termékei, amelyek számos ételt, italt, varázst és otthoni lehetőséget tartalmaznak. Vannak előadások a piaci vezetőktől, hírek az iparág fejlődéséről, a szórakoztató ünnepségekről, ám a legfinomabb rész az expo, ahol számtalan szállító oszt meg információkat és mintákat a termékeikről.

Szerencsém számomra online vagyok, nagyon közel Anaheimhez (Dél -Orange megyében vagyok), így gyors meghajtó volt a nap az expo -ban töltöttem. Vannak olyan emberek, akik itt a világ minden Chelsea FC Mez tájáról, valamint az egyik legelső aggodalomra ad okot, hogy az emberek azt kérdezik, hogy „hol vagy?”, Amikor arról beszélünk, hogy hol értékesítik a termékeket.
A legújabb videóim

Hogyan kell elvégezni az alsó test edzést a futók számára a
Az alsó test gyors bemutatója a futók számára. Ebbe beletartozik:
Szumó guggolás
Fordított lunge – jobbra
Fordított lunge – balra
Oldalsó lunge – a legjobb
Oldalsó lunge – balra

Szerezze be a havi edzésnaptárat a futók számára most a RuneAtRepeat.com webhelyen

További videók

0 másodperc 3 perc, 9 másodperc

Következö
Maratoni edzés 6. nap
01:19

Élő
00:00
08:21
03:09

Rengeteg emberrel beszéltem, és nagyon sok új, egészséges életű ételt, valamint bájtermékeket láttam. Ma csak megosztom a kedvenceimet. Valóban nehéz volt kiválasztani a legjobb termékeket – bármit is láttam vagy kipróbáltam, valami kiválóan kínál, csak attól függ, hogy mit határoz meg „egészségesnek”, valamint azt, amit a testében / életében követel.

Úgy tűnik, hogy a legjelentősebb minták a következők:

Kurkuma. Ezeket a cuccokat hozzáadják a fehérjeportól Watford FC Mez a tortillákig.

Paleo. Nehéz a „útközben” a paleo választásuk, azonban nagyon sok marhahús / baromfi / sertéshús ráncos volt.

Gluténmentes. A teljesen ingyenes glutén még mindig nagyon kiemelkedő, és rengeteg kenyér / gabona / granola rúd volt, amelyek gluténmentesek. A nagy dolog az, hogy sokkal inkább ízlik, mint a glutén teljes kenyér (amelyet nehéz megtalálni).

Nem mérgező kozmetikumok és tisztítószerek.

A kurkumáról beszélve… Kipróbáltam ezeket a tortillákat egyfokú ökológiai ételekből. Van egy csírázott daganatos tortilla, amely jó. Ízában van, mint egy „szokásos” tortilla, valamint nagyszerű rágás.

Először – hatalmas kiáltást kell adnom Hylandnek! A Hyland csapata a bostoni maratoni szponzorom, és még nem is történt velem, hogy az Expo West -en lennének!

Sétáltam tovább, és a logójuk megragadta a figyelmemet. Megálltam a legjobban a stand előtt, és azt is mondtam: „Ahhh! Ez marha jó! Nem számítottam arra, hogy látom Hylandét !!! ”… az összes idegennek. A kettő a Booth elején, a Hyland számára, azonban nem dolgozik a Discover Youry, Discover Your Surface csapatával, valamint nem volt fogalma, hogy ki voltam. HA! Elmagyaráztam nekik, hogy a csapatban vagyok, és akkor is értelme volt (megértették a projektet).

Oké … Vissza az Expo -hoz …

A sokkal jobb chip…

A Power Bar megváltoztatja néhány fehérjeporját, valamint a fehérjet.

Imádta ezt Kashi -tól…

A csontleves még egy hatalmas ajánlat. Folyamatosan hallom annak egészségügyi és wellness előnyeiről – ideértve egy podcastot is, ahol egy főként növényi alapú orvos valóban beszélt róla.

Kipróbáltam a Csendes -óceán csontlevest, és jó is. Olyan, mint a baromfi ivása.

A dió vajasok méltóak a saját expo -ra. Vagy talán csak egy hatalmas ünnepséget akarok veled, csakúgy, mint én, valamint az összes dióvaj -üzletben egy jelentős kongresszusi csarnokban. Amellett, hogy mindegyiket megkóstoljuk, és értékeljük őket, és blogolunk róla, így mindenki megérti, melyik megéri kalóriát és költség-bölcs SSC Napoli Mez módon. Ki akarja a dióvaj Expo nyugati részét?!

A mogyoróvaj, a mandulavaj, a napraforgómag vaj rajongója vagyok. Ugyanakkor azt kell mondanom, hogy sokan izgatottak voltam, ha a Peanut Butter & Co. sütőtök ízű mogyoróvaj. Ez általában egy szezonális termék, tehát tartsa szemmel az ősszel.

És izgatottan láttam, hogy még egy preferált cégem, a Sabra. A Stacy pita chipsével kínált szerves hummus mintái voltak. Ez egy újabb véletlenszerű foltozás volt, mert nem volt odaadó standjuk, bár a pita chipsnél semmi sem megy jobb, mint a Sabra, tehát ezt meg kellett tenni.

Szeretem a küldetési rudakat, ám a Nugo Dark Bars is kiemelkedő. A sötét csokoládé kivitel ízletes és dekadens is.

Naponta iszom teát, és még mindig olyan, mint az égi fűszerek. A Sangria Zinger nyári rendszeres lehet!

A glutén teljesen ingyenes cupcakes, valamint a fánk…

Ez az ember népszerűsítette a Field Trip marhahúst. Nem láttam a standjukat, ám ő is sétált, és el kellett készítenem egy képet.

Az Expo West minden idők legfinomabb termékének a gyömbér embereknek kell lennie. Igen, részben csak ezt mondom, mivel gyömbér vagyokmagam. Valójában azonban gyömbér -rágókat eszek, mielőtt elég gyakran futnának.

És gyömbér sört szolgáltak fel. Helló, sőt, kérem. Nem szeretem a sört, de nagyon tetszett a gyömbér sörük. Vagy ez a 10 napos tisztító beszédem, és igazán követelek egy italt, vagy fantasztikus. Meg fogom szavazni, hogy figyelemre méltó, és megvásárolom, hogy Moszkva -öszvér ASAP -t készítsek.

Nem voltam ott elégedett órán keresztül, így hiányzott a moszkvai öszvér, ezért otthon ki kell próbálnom őket. Nagyszerű oka van. (A boldogságom. Ez nagyszerű ok.)

És ki kell próbálnia a nagyon új clif rudakat. Szeretem a clif bárokat, valamint a közelmúltban kipróbáltam az „új” dióvajrudakat.

Nos, annyira sétáltam, mint a Booth, aki azt hitte, hogy már kipróbáltam őket, bár egy lil élvezetet akartam, mert fantasztikusak. Kiderült, hogy számos új ízük van – beleértve az új dióvajkal töltött rudakat.

Vannak új Clif Z bárok a fiatalok számára is.

Van egy banán mogyoróvaj, valamint egy sózott karamell. TIPP: Helyezze őket a mikrohullámú sütőbe kb. 22 másodpercig (vagy ennek ellenére hosszú ideig tart a mikrohullámú sütője, hogy melegítse).

A varázsa osztályozásban nincs az első számú preferált, mert még mindig megnézem az egészséges életmódot. Nemrégiben kezdtem el használni a Charm Counter termékeket a fényvédőhöz, valamint néhány kozmetikai kínálatukhoz (a szájuk megnövekedett ajkánál a kedvencem).

A bőred a legjelentősebb orgona, tehát az, amit felhelyez, ugyanolyan nélkülözhetetlen, mint amit a testedbe helyez. Kevés módosítást hajtok végre itt, és ott is, hogy sokkal jobbá váljak. A következő erőfeszítésem az lehet, hogy megváltoztatom a dezodoromat. (Fogadj, hogy izgatottan adja meg a frissítéseket, hogy pontosan mennyit bűzök.)

Akárhogyan is. Ez egy robbanás volt, és izgatott vagyok az összes új termékemről, amelyet láttam, és megpróbáltam kijutni a piacon.

KÉRDÉS: Mi lenne sokan izgatottan kipróbálni ??

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Kiválasztja ezeket:

Egészséges reggeli javaslatok, valamint miért a legjobb a sajtlapok

Egészséges reggeli javaslatok, valamint miért a legjobb a sajtlapok

Javaslatok az egészséges reggeli gyors készítésére. Pontosan hogyan készítsünk sajtlapot. valódi kaliforniai tej receptek, valamint az egészséges halál javaslatai

A haj termékem kedvencei

A haj termékem kedvencei

Végül hozza el a preferált hajtermékeimet! Ez a sok kért videóm egyike !! Tehát megosztom azt, amit használok

Örültem a mentális egészségi és wellness világnak a regionális monikánitól

Örültem a mentális egészségi és wellness világnak a regionális monikánitól

A mentális egészség és a wellness napi mutatója Monica Olivas blogírótól. A terápiás történetem testpozitivitással, valamint podcastdal a CRIS -sel

Az év legjobb versenyei, futó és receptek!

Az év legjobb versenyei, futó és receptek!

Pontosan mekkora mérföldet futtam ebben az évben. A legjobb versenyek, valamint a futási javaslatok egy bejegyzésben! Vizsgálja meg a mérföldes számot, valamint a CALO -t

A legjobb egészséges Trader Joe’s Pumpkin szezonális ételválasztás

A legjobb egészséges Trader Joe’s Pumpkin szezonális ételválasztásA legjobb egészséges kereskedő Joes Pumpkin Foods. Vizsgálja meg a TJ -khez hasonló szezonális ételek ezt a kerekét

A természetes termékek közül a legjobbak, az influencer kedvencei, valamint az egészséges élelmiszer -bingó

A természetes termékek közül a legjobbak, az influencer kedvencei, valamint az egészséges élelmiszer -bingó

Szia! A Natural Products Expo (más néven #expowest a közösségi médiában) ezen a hétvégén volt Anaheim, Kalifornia. Ez egy jelentős konferencia

⚡ Shareaholic által

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *