Matt Meinrod kémiai hadviselés

Nagyon sok megváltozott az elmúlt 15 évben a testépítés kémiai játékában. Még a kiegészítők is olyan új szintre mentek, amelyre már nem látják őket pénzcseppnek. A prohormonok ugyanolyan nagyok, mint a gyógyszerek; Az UGL -k egy szar hajtás; Mint Mexikó – ki a pokol még mindig Mexikóba megy a felszerelésükhöz? A válasz senki.

Nem vagyok biztos abban, hogy a dolgok ma sokkal jobbak -e, mint a 90 -es években. A nyereséghez való hozzáférés könnyebb, azonban a zavar sokkal magasabb. Ha tizenöt évvel ezelőtt meg akarta fedezni az AAS -t, akkor csak néhány megbízható választás volt az interneten. Most valójában számos olyan webhely van, amely kijelenti, hogy megérti a legjobbakat, valamint a leggyorsabb módszert arra, hogy egy újszülött megjelenjen, mint egy legfelső szintű nemzeti versenyző.

Amikor a 90-es évek közepén elkezdtem emelni, szem előtt tartom a GNC-be a kiegészítőkhöz. Az anyán kívül, valamint a POP Health and Wellness Food Store -n kívül a GNC volt az egyetlen hely, ahol kiegészítőket szereztek. A MuscleTech és az EAS vezette a módszert a Cytodyne Technologies -rel, Nagoya Grampus Mez amely a legjobban a hátsó részükben jön.

A régi őr Met-RX, Champion Nutrition, valamint a Designer Shey volt. Mindenki, akivel lógtam, annyira lenyűgözte a kreatint. Ne feledje, hogy éppen most jött ki, és a férfiak életük első alkalommal Watford FC Mez fantasztikusan természetes nyereséget szereztek. A Phosphagen HP, valamint a Celltech voltak a hatalmas kutyák a játékban. Olyan könnyű volt. Néhány cukros kreatin, néhány kupak szakadt üzemanyagot, valamint mindannyiunktól, hogy hatalmas és hatalmas legyen.

Ha akkor is sebességváltó voltál, akkor vagy megértette valakit, vagy tényleg a határtól délre ment egy tijuanai regionális gyógyszertárhoz. Lásd, 15 évvel ezelőtt az internet nem volt teljesen működőképes. Ma megkérdezi a férfiakat, hogy mi az ampule, és valószínűleg rád néznek, keresztre nézve. Akkoriban hátra volt. Megértette, hogy a felszerelése sokkal többször is valódi, mint nem, bár a megszerzése olyan volt, mint egy Black-Ops rejtett misszió. Manapság bármilyen típusú idióta, néhány dollárral és nehéz meghajtóval, felfedezheti módszerét egy üveg Tren -hez. De a mindig kiegyenlítő változó az, hogy olyan sok árnyékos ember létezik, hogy valójában egy 50/50 lehetőség, hogy megkapja azt, amit fizet.
Ez vezet minket a peptidek és a tervezők fantasztikus világához. Valószínűleg köszönetet kell mondanunk a Major League Baseballnak és a Kongresszusnak, hogy ezeket a dolgokat a nyilvánosság számára megértették. A Bonds előtt McGuire, valamint a Canseco azt javaslom, hogy az emberek többsége nem értette, hogy a szteroidok és a prohormonok léteznek, amelyek nem voltak a mainstream fitneszközpont Chems, amelyről mindannyian hallottunk. Keverje össze a kutatási vizsgálati termékeket, valamint a fitneszközpontban lévő tipikus embert, aki a másik irányt futtatja ebből a cuccból. Plusz bármi is van egy kezdeti: GHRP-6, CJC1295, PT141. Valóban azt várják el, hogy az emberek ezeket a cuccokat a testükbe pumpálják? Nagyszerű dolog, hogy van egy Bostin Lloyd nevű weblab -patkányunk, hogy mocskos munkánkat végezzünk értünk. Biztosítom ezt az ember hitelt, bármit kipróbál.

Oké, szóval állítsuk be, hogy természetes srác vagy. Próbáljon már valaha is sétálni a Bodybuilding.com összes márkájával? Kashima Antlers Mez Nagy szerencse. Számos üzlet létezik, amelyek alapvetően mindegyike azt állítja, hogy a cuccuk sokkal jobb, mint a következő srác. Bizonyára egyszerű volt, amikor csak egy olyan fehérje ital volt, amely olyan kóstolt, mint a kutya kaka, egy zsírégető, amely valóban működött, valamint egy edzés előtti, amelynek a hányás-a Supreme Orange-illata volt, bár sokkal több ütést tartalmazott, mint a mai napon.

Tehát két generációra bízunk bennünket. Évekkel ezelőtt a választása korlátozott volt, azonban a dolgok működtek. Nem bombáztunk, olyan sok információval. Bementünk az edzőterembe, felemeltük a szamárunkat, elvittük az isten-félelmetes kóstoló kiegészítőket, valamint azt, aki megérti-ha a felszerelést kívánjuk, akkor valószínűleg jelentős seggfájdalom volt, bár működni fog. Amellett, hogy most, sokkal jobb volt a táplálkozási kiegészítés doktori fokozása, mivel a Hornet intelligens marketing fészekje. Minden képzési szakembernek, valamint a Gurunak van egy új módszere az edzéshez, hogy javítsam ezt vagy azt. Biztos, hogy a Gear egyszerűen megszerezhető, bár adagolva vagy hamis.

Nem vagyok igazán biztos abban, hogy melyik generáció volt jobb. Szeretem a lehetőségeket, valamint a bölcs döntések meghozatalának képességét. Azóta, hogy a mai piacot minden rossz irányba elárasztják, nem jelenti azt, hogy nincsenek nagyok, valamint megbízható márkák, valamint a források. A megoldás? Ne légy gondolkodni arról, hogy a konkrét márkák nagyszerűek, csak azért, mert a legnépszerűbb nők vannak az Expo-i fülkében. Ahogy nagyszerű felszerelést szeretne? Csináljon valamilyen átvilágítást. Ha a költség ugyanúgy nagyszerűnek tűnik, ha igaz, akkor valószínűleg az. Rengeteg tömeges szörnyeteg jár az utcán, valamint az edzőtermekben. Valaki rendelkezésre álló dolgok kitaláltak. Lehet, hogy te is te vagy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *