Hogyan kell elvégezni a szeptember sebességét, hogy gyorsabban futhasson

Gyorsabban fut a szeptemberi sebességű kihívással. Szerezd meg a futó naptárt, és csatlakozzon hozzánk!

Hogyan kell elvégezni a szeptemberi sebességű kihívást:

Szeretne gyorsabban futni? Követelmény egy cél arra, hogy motiváljon? Mint egy szórakoztató fizikai fitnesz nehézség – anélkül, hogy úgy érezné, mintha másokkal összehasonlítana magát?

Vegye figyelembe a havi Speed ​​Challenge -t !! Ez egy futó nehézség, ahol önmagát versenyez. Össze fogja hasonlítani az időt egy adott távolságot futtatva 3 különálló alkalommal – azzal a céllal, hogy gyorsabb legyen!

Ez a módszer, amelyet gyakorlatilag képesek vagyunk összekapcsolni, és elszámoltathatóak maradhatunk, valamint a jelenlegi fizikai fitnesz szintje alapján javítani a futást.

Pontosan így van a sebesség kihívása:
1. lépés: Válasszon egy futóútot, amely viszonylag egyszerű rövid út az Ön számára. Ennek az egyszerű napi távolságnak kell lennie – olyasmi, mint a 2 és a 6 mérföld között.

Győződjön meg arról, hogy ez egy olyan út, amelyet 2 hét és 4 hét alatt futhat az idő próbaidőben.

A legelső alkalom az lesz, hogy megnézze a kezdőidőt ezen az útvonalon. Ezután próbáljon gyorsabban elérni a 2. és a 3. kísérletet. Vegye figyelembe a felszíni idejét, valamint a naptárban vagy a futónaplóban található bármilyen részletet. Helyezze be a lehető legtöbb információt, amely segít a felfedezésben és a javításban is.

2. lépés: Futtassa !!

Futás előtt alaposan melegítsen fel alaposan. Mielőtt elkezdené, készítsen egy fejétől lábujjig, és ellenőrizze a testét.

Aztán készen áll … beállított… menj !! Futtassa a szervezett utat – nyomja meg magát, hogy mindent megtegyen. Ideálódjon a futóóra, a futó nyomkövető alkalmazással, a telefonon lévő stop órával vagy hasonlóval.

Ezután vegye figyelembe a naplóban bármilyen típusú jegyzetkel. Nézze át a következő napon, hogy felfedezze, mi működik az Ön számára, valamint azt, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy a következő alkalommal sokkal jobb dolgot dolgozzon.

Példák a napló megjegyzéseire: dátum / idő / út / távolság / felületi idő / erőfeszítés szint / test megjegyzések / Mit használtál / kihívások / gondolkodásmód / általános / stb.

3. lépés: Gyorsabban!

Kövesse a futási vagy edzéstervét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy javítja -e a fizikai fitneszét, és pihenjen. A munka, valamint a többi egyaránt fontos, hogy segítsenek a regenerációban, valamint erősebbé váljanak.

Nézze meg a futó naplóját, és dolgozzon olyan dolgokon, amelyek segíthetnek a gyorsabb futásban.

Végezzen lépéseket – azon a heteken, amelyekben nincs idő próbája – integrálja a lépéseket a futás végén. Ez a kitartási munkával és a sok pihenéssel együtt segíthet a gyorsabban.

Ezután ismételje meg ezt az időt a próba körül – a 18. és a 30. napon, vagy bármilyen nap, amely alkalmazható a futási tervre! Jelentkezzen be, fedezze fel belőle, és folytassa gyorsabban!

Runner erőforrások:

További információt, valamint az ingyenes nyomtatható szeptemberi naptárat a futók számára.

Hogyan kell futtatni a lépcsőket

Kövesse a @RuneAtRepeat Instagram -on, hogy ellenőrizze és motivált maradjon.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Csap

Ossza meg

Posta

Ossza meg

Folytassa ezekkel:

A legfinomabb módszer, amelyet rossz futással kínálhatunk

A legfinomabb módszer, amelyet rossz futással kínálhatunk

Mit csinálsz, ha rossz edzésed van egy félmaratonra vagy teljes maratonra. Pontosan hogyan lehet ajánlani egy nehéz futással

Pontosan hogyan kell megtenni a szeptember sebességét, hogy nehezebben futhasson

Pontosan hogyan kell megtenni a szeptember sebességét, hogy nehezebben futhasson

Futtasson gyorsabban a szeptemberi Speed ​​Challenge -rel. Szerezd meg a futó naptárt, és csatlakozzon hozzánk! Pontosan hogyan kell elvégezni a szeptemberi sebességet

Futás a fizikai fitnesz naptárhoz – 2020. szeptemberFutás a fizikai fitnesz naptárhoz – 2020. szeptember

Futási terv szeptemberi naptár ingyenes nyomtatható. Runner edzési naptár 3 futással, valamint 2 kitartási edzési napokkal

Tempo edzés, valamint a lejátszási lista a gyorsabb futáshoz

Tempo edzés, valamint a lejátszási lista a gyorsabb futáshoz

Pontosan hogyan kell végezni egy tempófutást, hogy gyorsabbá váljon. Edzés a gyors munka érdekében új futók számára. Pontosan hogyan kezdje el a gyorsabb futást a sebességgel

Futtás alakban Nehézségi Hét 1. hét – Online kérdések és válaszok

Futtás alakban Nehézségi Hét 1. hét – Online kérdések és válaszok

Futtasson alakban nehézségeket az online Facebook Q & A munkamenetben. Az 1. hét aggodalma a futás és a fogyás miatt. Pulzus edzés és

Gyorsabb futás – Pontosan hogyan lehet használni az RPE diagramot a futók számára

Gyorsabb futás – Pontosan hogyan lehet használni az RPE diagramot a futók számára

Pontosan hogyan lehet futni a gyorsabb RPE futási erőfeszítés szintű diagramot. A legegyszerűbb módszer a gyorsabb futtatáshoz a sebesség edzésekkel, a

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *