Én is nagyon szeretem a gyümölcsöt

Csak egy egész sárgarépát ettem. Dee-lissh volt! Van egy olyan dolog, ahol érett gyümölcsöt elkezdek enni, nem tudok eleget szerezni. Úgy gondolom, hogy „Ilovefruittoomuchitisnek” hívják. Ez inkább probléma.

Reggeli gyakorlatok – Úgy gondolom, hogy a konszenzus az – nincs konszenzus. Mindenkinek a saját dallamra kell ennie a reggelit. Ez minden egyes idők/ételek/edzés rutinjait vonja maga után. Csak győződjön meg róla, hogy nem kerülje el a nap sok alapvető étkezését, és csak a saját dolgát csinálja?
A legújabb videóim

Kaptam egy Covid-19 tesztet
A koronavírus teszt megszerzése – pontosan hogyan működik, milyen érzés, tapasztalataim is. Megkaptam a hagyományos tesztet, valamint Ben megkaptam a Covid-19 gyors tesztet.

További videók

0 másodperc 5 perc, 16 másodperc

Következö
4 perces álló alapvető edzés a futók számára
04:31

Élő
00:00
08:21
05:16

A Cynaloupe kalandjaim előtt rendetlen ebédet készítettem a spenóttal, a bab és a guac tetején lévő pirítósból. Azok a zsírok a guacban rendkívül elégedettek voltak?

És azok a vegetáriánus botok az új megszállottságom!

Miközben összeraktam az ebédet, a Cynaloupe felét ettem, és csak visszamentem, hogy felszabadítsam. Most kaptam egy szórakoztató csomagot az e -mailben! Alig várom, hogy kinyitjam.

De az első elsőként elmulasztom kielégíteni a Chickpea Lover klubját. Találkozunk, amikor elárasztják a kielégítést!

Lélegezzen – nekem nehéz új barátokat szerezni

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Csap

Ossza meg

Posta

Ossza meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *