A pénteki kedvencek meg akarnak inni róla

Hé, és örül a pénteken! A napomat egy futással kezdtem, miközben átmentem a fejemben. Ah! Nem tudom, miért fogadom el ezeket a dolgokat, amikor annyira idegessé tesznek. (Ugyanez mondható el arról, hogy miként regisztrálok a maratonokra, majd az előző éjszaka kiborulok!)

Ez a hét kissé durva volt, de szerencsére volt a barátaim (más néven alkohol és sajt, hogy társaságot tartson.
A legfrissebb videóim

Unorthodox Book and Netflix Review
A könyv és a Netflix sorozat áttekintése – Unorthodox. Egy jó hallgatás – könyv, podcast és vizuális élvezeti áttekintő sorozat.

További videók

0 másodperc 7 perc, 28 másodperc

Következö
Maratoni edzés 2. napja
01:45

Élő
00:00
08:21
07:28

Tényleg, bár ezen a héten az egyik kedvencem a Ranchero Cheese. Szeretem ezt a cuccot, és másnap találtam anyám hűtőszekrényében. Valamilyen okból általában nem kapom meg, de ha látom, hogy a családomban megtámadom. Azt hiszem, a csomag felét ettem.

És ez a pénteki kedvenceim többi részéhez vezet erre a hétre …

Egy hetes kedvenc

1. A Garmin 410 töltőm másnap véletlenszerűen eltört – csak felére csattant fel. Ez még soha nem történt meg. Lehurrogás. De vettem egy csere az Amazon -on, és 2 napon belül itt volt (még a hajózást sem rohant, csak gyors volt!). Ja!

2. Lassítás. Úgy érzem, hogy mindig rohanok, és ez rendetlenné tesz. Az utóbbi időben sokkal több türelmet próbáltam magammal szembenézni, és lassítani egy apró darabot. Ez segített abban, hogy a házat a szokásos módon tornádóvá alakítsam!

3. Jersey Belle

Szerelem Szerelem szerelem ezt a műsort, és csak tegnap élveztem a szezonbeli döntőt, miközben az erőm gyakorlásomat végeztem. Remélem, visszahozzák. Ti emberek tudják, hogy (véletlenszerűen) megszállott vagyok a délkel, de nem feltétlenül tartoznak oda, tehát kapcsolatot érzem Jaime -val.

4. Az új Procompression Leggings. Mindig rajongója voltam a kompressziós zokninak, és ezen a héten kipróbáltam a nadrágot. Eddig szeretem őket. (További részletek hamarosan megjelennek.)

Ha a zokni vagy a lábbeli piacon vagy, az USA kódja ismétlődik 40% -kal!

5. Az új RUSK kondicionálóm, amely úgy illatosítja a férfiakat, és annyira boldoggá tesz. Nem tudom abbahagyni a szaglást, és valószínűleg túl sokat használok. Szeretem a gyerek illatait (mint a gyerekciogne illata, nem a hónalj illata). Tényleg csak a férfiakat kell kapnom, és meg kell állítanom ezt az Amber Romance Charade -t.

Kérdés: Mi a kedvenc dolga ezen a héten?

Küldje el nekem a munkafüzetet

11SAVE

A megosztás törődés!

11

Csap

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Posta

Ossza meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *