Kedves ebéd dátuma

Ma gyönyörű ebéd dátumot töltöttem be Ben -vel. Munkám során az utcán egy konferencián vett részt, és ebédre találkozott egy helyi thaiföldi étteremben.

Szeretem ezt a helyet a mennyezetről lógó összes napernyős miatt. Minden alkalommal felteszek egy képet róla, amikor ide jövök?
A legújabb videóim

Az Arany -retriever nem fogja elvenni a tablettáit!

További videók

0 másodperc 2 perc, 19 másodperc

Következö
Utazási Jane Review
08:01

Élő
00:00
08:21
02:19

Én vagyok a sálam, amelyet a grammok tettek?

Kaptam egy ebéd különlegeset, amelynek tojáshengerrel és levessel jár. Miért hívják egyébként tojáshengernek? Hol van a tojás?

A főételem tofu volt a zöldségekkel. Sült és kissé túl nedves az ízlésemhez, de mindent megettem – még soha nem találkoztam egy thai ételre, ami nem tetszett. Nincsenek barna rizs, bár minden alkalommal megkérdezem (néhány ember nem tudja, hogyan kell tippet venni).

De az egész „éhes egy órával később a kínai ételek evése után” dolog történt velem! Egy órával később komolyan éhes voltam az étkezés után – és tudom, hogy nem a kalória hiánya miatt volt!

De Tina tweetelt egy második ebéd evéséről, így nem éreztem magam egyedül az éhségben, és megtörtem a joghurtot. Komolyan esős és viharos kívül! Azt tervezem, hogy néhány forró csokoládéval és sütikkel ölelkezem, miközben a TV -t ma este megtekintem?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *